You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

ТОП 7 НА НАЙ-ДОБРИТЕ WORDPRESS ПЛЪГИНИ ЗА АНКЕТИРАНЕ ПРЕЗ 2018 Г.

от | ян. 9, 2019 | ТОП Класация

Искате да съберете данни от своите посетители и търсите най-добрия плъгин? Нашата статия е за вас! Ще ви запознаем със седем супер възможности – с и без пари /безплатни и премиум/. Ако търсите информация чрез изскачащи прозорци, или искате да вградите обикновени текстови анкети във вашите публикации, както и да създадете видео анкети, то тази статия ще ви е от полза.

Да започваме!

В нашия списък ще ви запознаем, както с напълно безплатните, така и с премиум плъгини за WordPress. Все пак ако искате да пуснете основни анкети, без особени изисквания, вероятно ще можете да използвате безплатен плъгин за анкети. Но ако трябва да имате по-разширена функционалност и подробни данни, ще трябва да заплатите за премиум плъгин. Тогава вероятно ще искате един от плъгините за премиум въпросници.

YOP Pool

Yop poll плъгин е много популярна безплатна версия на WordPress, която се предлага на WordPress.org. Има и Pro версия, която има допълнителна функционалност. С нея може да създадете безброй анкети, допълнени с различни опции. Един съвет от нас: планирайте добре своите анкети, за да стартирате с един наистина добър проект. Ако желаете да събирате допълнителна информация от своите посетители, може да добавяте персонализирани ваши полета. Също така може вие да решите и селектирате, кой може да попълва анкетите, включително да настроите опциите си за ограничаване от регистрирани потребители, „бисквитки“, IP адреси и т.н. Забранете достъпа до анкетите си на хора, които злоупотребяват с тях. Yop Pool ви позволява да създадете няколко вида различни анкети, според типа отговори, който очаквате да съберете. Например ако искате да създадете текстови анкети можете да разрешите един отговор от изброените опции, може да позволите всеки, който я попълва да
даде собствен отговор в празно поле, или да изберат повече от един отговор.

Интерфейсът за създаване на анкета е много прост – просто кликнете и напишете: интерфейс за гласуване. Много лесно, само с плъзгане и пускане в поле, може да пренаредите своите въпроси и отговори за вашата анкета. А с Pro версията дори може да създавате снимки или
видео анкети. Ако в края на анкетата, тя не ви харесва визуално, винаги може да си я персонализирате цветово по ваш вкус. Супер, нали?!

Цена: Безплатно или $19 за Платената версия

2 GetSiteControl

Ако търсите набор от „джадки“ GetSiteControl е вашия плъгин. Той може да бъде добавен във вашия блок по няколко начина :

  • чрез изскачащи прозорци,
  • плаващ бар
  • Слайдер
  • и др

Всички екстри могат да ви бъдат много полезни, като например включването на имейли. С помощта на простия интерфейс GetSiteControl можете лесно да създадете приспособление за проучване, което задава един или повече въпроси. Тази анкета може да използвате и поставяте, където пожелаете в интернет пространството. Все пак, ако желаете да вградите анкетата си в
публикация или страница GetSiteControl не е добър вариант.

С GetSiteControl можете също да планирате, да получавате информация колко често е посещавана вашата анкета, кой вижда вашата анкета /напр. скрий анкетата, след като потребителят подаде отговора си или коя (и) страница (и) на анкетата се показва. Ако използвате платената версия на GetSiteControl, получавате много опции за насочване като местоположение, приспособление, Referrer и т.н. Харесва ли ви GetSiteControl? Ако да то това е наистина удобен и ефективен начин за събиране на отзиви от посетителите си.

Цена: Безплатен план или платените планове започват от $ 19 на месец

3 Responsive Poll

Responsive Poll е друг плъгин за анкетиране на WordPress.org, който се предлага както в безплатна, така и в премиум версия. Той е страхотен, защото помагат главно за дизайна на мобилните устройства, което е много важно. Друга причина, която го прави страхотен, е че
дори безплатната версия може да създава текстови анкети, изображения и видео анкети. Можете също да изберете дали да разрешите еднократно или множествено гласуване и дали / къде да се показват резултатите от анкетата, след като потребителят подаде своя избор. Макар, че като цяло интерфейсът за създаване на анкети не е сложен и е достатъчно гъвкав, YOP Poll е малко по-лесен за употреба и ползване.

Безплатният Responsive Poll е доста щедър. Ако искате обаче да промените и повлияете върху стила, ще ви трябва премиум версията, която ще ви даде още няколко опции за стил. Безплатната версия предлага 18 различни теми, но не ви дава контрол върху цветовете или шрифта. Pro версията го прави.

Цена: Безплатна или Pro версия започва от $ 15

4 Democracy Poll

Страхотен, лек плъгин, който е 100% безплатен и е достъпен на WordPress.org. Ако искате да създадете една не много сложна и обикновена анкета, това е вашия плъгин, тъй като няма нищо излишно, само точно това, от което имате нужда.

Въпреки, че е лек и напълно безплатен,
не е за подценяване. Той ще ви даде следните възможности: дали да позволявате на хората да добавят свои собствени отговори или да изберат няколко отговора, ще позволява на хората да променят гласовете си, отчита резултатите от анкетата в реално време

Цена: Безплатно

5 WPForms

Ако използвате плъгин за първокласни форми, може би вече имате достъп до чудесен плъгин за анкетите на WordPress. WPForms включва добавка за специални проучвания и анкети своята премиум версия.

Ако просто искате нещо свободно и леко, Democracy Poll е точния плъгин. Изберете YOP анкета, ако искате малко повече функционалност.

GetSiteControl също е чудесна безплатна опция, ако сте съгласни с подхода на приспособлението (вместо да вграждате анкети в съдържанието си с кратки кодове).

А ако вече използвате плъгин за първокласни формуляри, най-добре е да се придържате към добавката за анкети с приставката за формуляри, ако има такъв.

By Георги Димитров

Вижте тези подобни публикации

ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗОБРАЖЕНИЯ И БАНЕРИ  ЗА ВАШАТА  WORDPRESS, Facebook , Instagram  и Youtube СТРАНИЦА

ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗОБРАЖЕНИЯ И БАНЕРИ ЗА ВАШАТА WORDPRESS, Facebook , Instagram и Youtube СТРАНИЦА

По всичко изглежда, че Photoshop е едно от най-добрите решения за графичен дизайн, за да проектираме почти всичко. Все пак не трябва да забравяме, че трябва да имаме известни умения, за да работим с него. Ако нямате тези умения, със сигурност тази статия е за Вас.....

повече информация
Най-добрите плъгини за сигурност в WordPress

Най-добрите плъгини за сигурност в WordPress

WordPressНай-добрите плъгини за сигурност в WordPress Всички знаем, че WordPress доминира в световната мрежа. От създаването си като платформа за блогове, тя се превърна в огромен инструмент за създаване на уебсайтове, използван от милиони хора, водещи марки и...

повече информация

0 Comments