You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Най-добрите плъгини за сигурност в WordPress

от | ян. 8, 2019 | ТОП Класация

WordPress

Най-добрите плъгини за сигурност в WordPress

Всички знаем, че WordPress доминира в световната мрежа. От създаването си като платформа за блогове, тя се превърна в огромен инструмент за създаване на уебсайтове, използван от милиони хора, водещи марки и компании.

WordPress

Въпреки че WordPress е толкова  популярна и нейните  уеб сайтовете, базирани на тази система те , са станали основна цел на спамерите и хакерите. Въпреки че платформата е сигурна, никога не сте в 100% безопаснтност  от хора със злонамерени намерения. Повечето собственици на сайтове смятат, че тези злонамерени хакери атакуват само популярни блогове и големи компании. Поради тази причина те често подценяват необходимостта да поддържат сайтовете си безопасни и сигурни. Истината е, че хакерите не винаги атакуват уебсайтове, за да крадат ценни лични данни и информация, или да изграждат препратки. Има моменти, когато го правят само за да се забавляват. Това показва колко зли хора могат да бъдат тези дни.

Дори ако уебсайтът ви е малък, това не означава, че е безопасен от всякакви форми на злонамерени атаки. Не вземането на превантивни мерки за сигурност може потенциално да доведе до тези опасни лица, за да разрушат вашия сайт за електронна търговия и класацията на търсачките.

За щастие, има много добавки за сигурност на WordPress, които можете да инсталирате, за да запазите тези хакери. Но с толкова много налични опции, изборът на подходящия за удовлетворяване на вашите нужди може да бъде обезсърчително. За да ви помогнем с това решение, аз съм намалил избора си, като съм избрал пет от най-добрите приставки за сигурност.

1   WordFence

WordFence е един от най-изтеглените и най-добрите приставки за сигурност на WordPress. Да го добавите в сайта си  е лесно и след като сте го инсталирали и активирали, можете да започнете да променяте настройките му или да направите разгледате сайта си   стъпка по стъпка с  ръководство за това как да използвате приставката.

Приставката е достъпна както в безплатни, така и в платени версии. Основната безплатна версия е добър избор, тъй като предлага достатъчно мерки за сигурност, за да поддържате сайта ви безопасен и далеч от спам списъци. Той идва с основни функции като скенер за злонамерен софтуер и защитна стена за уеб приложения. Той също така може да защити вашия WordPress уебсайт от груби атаки и ще блокира всеки след много неуспешни опити за влизане. Той също така предоставя на потребителите възможност да спрат измамите с съдържание и атаки от определена географска област с функцията за блокиране на страната.

WordFence ще ви предостави множество опции за сигурност, за да отговори на изискванията на вашия уебсайт. Но той все пак идва с недостатък. Неговият сървър не е базиран на облак, а работи на вашия собствен сървър, като поставя значително количество натоварване в него, което може да повлияе на работата на вашия WordPress уебсайт.

2  Sucuri Security

Sucuri е друг любим плъгин за защита на WordPress сред потребителите на платформата. Това е пълнофункционално решение за сигурност за вашия уеб сайт, което предлага защита от зловреден софтуер, SQL инжекции и други груби атаки. Той идва с много отлични функции, като например инструменти за наблюдение, които можете лесно да използвате, одит на дейностите по сигурността и пълен модул за сканиране. Тя предлага защитна стена на уебсайта, но за разлика от някои конкуренти, трябва да заплатите допълнителна такса за нея от $ 9.99 на месец.

Приставката за сигурност използва Cloudproxy сървъри, където се движи целият трафик на сайта ви. След това всички заявки се сканират, за да се филтрират всички злонамерени заявки, които открива. Натоварването на сървъра ви се намалява от Sucuri и не позволявайки на злонамерен трафик да стигне до сайта ви, ще подобри ефективността му. Освен това, потенциалните заплахи за вашия сайт се докладват активно на екипа на WordPress, както и на други плъгини от трети страни

3  iThemes Security

iThemes Security е доста добър плъгин за сигурност за WordPress. Той твърди, че предоставя на потребителите повече от 30 начина за осигуряване и защита на техния уебсайт. Той има инсталационен процес с едно кликване, където вашият сайт е защитен незабавно чрез спиране на автоматизирани атаки. Ако сте начинаещ в WordPress, това е нещо, което може да ви се стори привлекателно.

За да защитите още повече уебсайта си, iThemes Security ограничава размера на неуспешните опити за влизане. Освен това, той ще ви изпраща и известия и известия по имейл за всички нови актуализации на файлове, така че знаете дали някой друг не е направил промени на сайта Ви. Също така, ако установи, че IP адресът е доста съмнителен, той ще го заключи.

Плъгинът е въоръжен с функции за сигурност на своята безплатна версия, включително глобален режим за ограничаване на таблото и затъмняване на URL адреса за вход. Неговата премия версия идва с по-разширени функции, като например Google reCAPTCHA кутия и сканиране на зловреден софтуер.

4  All In One WP Security & Firewall

Ако не сте добре запознати с разширени настройки за сигурност, All In One WP Security & Firewall е идеална за вас. Този безплатен WordPress плъгин за защита е прост, но отнема защитата на уебсайта на различно ниво. Една от най-големите му характеристики е нейната категория за основни, междинни и напреднали потребители, което улеснява всеки да използва различните си настройки за сигурност.

All In One е доста лесен за използване и добавя предложени методи за защита за намаляване на заплахите за сигурността. На таблото ви ще видите обикновен измервателен уред, в който се показва резултатът, показващ колко сигурно е уебсайтът ви. Той също така идва с приспособление за табло с препоръки за това кои функции трябва да активирате, за да защитите сайта си.

Приставката предлага защита срещу атаки с груба сила. Също така ще ви изпрати известие по имейл, ако някой бъде блокиран след много неуспешни опити за влизане. Освен това можете да планирате автоматично архивиране и да проследявате файловете си за промени в скенера за сигурност.

Shield Security for WordPress

Shield Security е нов играч в сравнение с други плъгини със стотици хиляди активни инсталации. Въпреки това, техният брой на абонати се увеличава всеки ден и с много полезни функции, той е получил грандиозни прегледи, което го прави достоен да бъде включен в моя списък.

Този плъгин е напълно дискретен. Можете да го инсталирате, без да е необходимо да правите каквито и да е промени в основните файлове на уебсайта си, като по този начин ви предоставя допълнителни възможности в случай, че нещо се обърка. Той също така идва с няколко вградени опции за възстановяване, но ако всички те се провалят, можете изцяло да изтриете щита, без да навредите на целостта на сайта си чрез FTP.

Този професионален защитен плъгин е мощен и надежден с функции като ограничаване на споделянето на потребителско име, наблюдение на активността при влизане, регистрационен запис за одит, където можете да прегледате дейностите на други администратори, reCaptcha, защитна стена, която лесно можете да превключвате, фантастична подкрепа и много повече. Можете да го изтеглите безплатно или да заплатите допълнително $ 1 за надграждане до Shield Pro, за да получите достъп до подобрени и изключителни функции

Имайте предвид, че никога не сте напълно безопасни онлайн. Тъй като разработчиците се опитват да предложат най-добрите защитни функции, хакерите са безмилостни в намирането на начини да оспорят защитите ви. За щастие, тези плъгини могат да осигурят на вашия уеб сайт WordPress максимална защита и да предотвратят дългосрочни щети.

By Георги Димитров

Вижте тези подобни публикации

ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗОБРАЖЕНИЯ И БАНЕРИ  ЗА ВАШАТА  WORDPRESS, Facebook , Instagram  и Youtube СТРАНИЦА

ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗОБРАЖЕНИЯ И БАНЕРИ ЗА ВАШАТА WORDPRESS, Facebook , Instagram и Youtube СТРАНИЦА

По всичко изглежда, че Photoshop е едно от най-добрите решения за графичен дизайн, за да проектираме почти всичко. Все пак не трябва да забравяме, че трябва да имаме известни умения, за да работим с него. Ако нямате тези умения, със сигурност тази статия е за Вас.....

повече информация
ТОП 7 НА НАЙ-ДОБРИТЕ WORDPRESS ПЛЪГИНИ ЗА АНКЕТИРАНЕ ПРЕЗ 2018 Г.

ТОП 7 НА НАЙ-ДОБРИТЕ WORDPRESS ПЛЪГИНИ ЗА АНКЕТИРАНЕ ПРЕЗ 2018 Г.

Искате да съберете данни от своите посетители и търсите най-добрия плъгин? Нашата статия е за вас! Ще ви запознаем със седем супер възможности – с и без пари /безплатни и премиум/. Ако търсите информация чрез изскачащи прозорци, или искате да вградите обикновени...

повече информация

0 Comments