You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Какво е Elementor

от | окт. 8, 2018 | Плъгини

Какво е Elementor

от | окт. 8, 2018 | Плъгини

WordPress е най-популярният CMS в света. Въпреки това, когато става въпрос за проектиране на страница на интерфейса, WordPress по подразбиране toolbox е далеч от други платформи за изграждане на сайтове като Wix или Squarespace.

Този недостатък на WordPress започва да не е вече с множеството си мощни приставки, които опростяват работата. Ето защо ще представя ВИДЕО УРОЦИ, WordPress плъгин, който ще ви позволи да създадете впечатляващи начални страници, всички безплатно.

Elementor е инструмент за създаване на страници, който ви позволява да създавате професионални страници с поразителна скорост и всичко това да се случи на вашия блог. Приставката е безплатна и се предлага в WordPress плъгин директория.

Elementor наскоро бе представен на Каталог на лов, и е привлякъл интереса на много потребители на WordPress във Facebook групи.

Можете да попитате как Elementor успява да се справи с толкова многоPage Builder– Което вече съществува.

Предимството на скоростта

Когато трябва да се направисъздаване на страници„Въпросът за скоростта е важен. Elementor е най-бързият създател на страници в момента. Дали в „влачите и пускате„, Който работи без преместване или бързото време за зареждане на страниците, създадени от Elementor.

Скоростта и ефективността не само засягат сайта, но и опита на потребителя. Идеята за „страница строител„Което ви позволява да работите на живо, без да губите скорост, е определящ фактор за опита на потребителя.

Предимството на Open Source

Elementor е с отворен код. Въпреки че има и другистраница строител„Free, няма друг подобен проект с отворен код, предлага тези широки възможности за дизайн, с набор от функции и джаджи.

Безплатна версия скоро ще бъде на разположение, но безплатната версия все пак ще позволи на потребителите да създават професионални страници.

След стартирането си той е надарен с повече от 6 джаджи. Можете да разчитате на него: разделителя, кутията с икони, кутията за изображения, галерията на галерията, галерията с изображения и галерията с въртележка.

Предимството на общността

 WordPress общност играе жизненоважна роля в развитието на Elementor. Проектът е на GitHub, а разработчиците могат да допринесат за подобряването му.

Тя също е преведена в няколко езика, включително японски, немски и иврит. Това е единственотостраница строителСъвместим с RTL (отдясно наляво).

Еволюцията на приставката

Elementor е изтеглен повече от 60.000 пъти. Той е включен в информационния бюлетин Product Hunt и вече е спечелил над 6700 вота благоприятно. Нови функции се добавят ежеседмично.

Първа стъпка

След като инсталирате плъгина, ще забележите, ново меню на таблото „Elementor“.

Кликването върху него ще ви отведе до страницата за настройки на приставките. Но тази стъпка не е наистина необходима, тъй като настройките по подразбиране могат да работят в повечето уебсайтове.

Ако обаче искате да дефинирате персонализираните формати за публикуване, които ще използват приставката, ще трябва да направите някои корекции.

За да започнете да създавате страница, просто отидете на страница (или интерфейса за създаване на типа персонализирана публикация). Ще забележите на тази страница нов бутон, озаглавен: «Редактирайте с Elementor„.

След това ще получите достъп до живия интерфейс в блога си. Оттам ще действа цялата магия. От този интерфейс можете да добавяте елементи отдясно на вашия блог интерфейс. Ще забележите колко бързо се правят нещата.

Вероятно ще имате проблеми да свикнете с него, но не е нужно да се притеснявате. Това е всичко, което трябва да знаете за момента. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да публикувате коментари.

By Георги Димитров

Вижте тези подобни публикации

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

0 Comments